У Херсоні виховують лідерів

6 лет назад 0

У Херсоні починає свою роботу «Школа розвитку молоді», що дає можливість юним херсонцям навчитися презентувати себе, сформувати свій індивідуальний стиль спілкування та дізнатись про те, як перетворювати ідеї в успішні проекти.

Учасником може стати будь-яка молода особа (віком до 35 років). Проект є соціальним і долучитись до нього можуть не тільки мешканці Херсона, а й інших міст, але кількість учасників обмежена — 25-30 чоловік. Головною ідеєю створення «школи» є виховання у підростаючого поколінні якостей лідера. Проводиться ж навчання за ініціативи молодіжної організації «Спектр.ЮА» та Центру адаптації та саморегуляції при підтримці Управління молоді та спорту Херсонської міської ради на базі креативного простору “Hubway”. Головним спікером виступає керівник центра адаптації та саморегуляції Оксана Дяченко.

«Торішній проект тривав три місяці та зібрав понад триста молодих людей. По закінченню навчання ми бачили як змінюються наші учасники та їх інтереси. «Школа розвитку молоді » є затребуваним проектом серед підростаючого покоління», — зазначила голова організації "Спектр.ЮА" Валентина Кисельова.

Антон Костюк