У Херсоні за добу ювенальні поліцейські повернули додому двох дітей

4 года назад 0

Упродовж доби в поліцію надійшло дві заяви від стурбованих батьків про зникнення їх дітей. Ювенальні поліцейські швидко знайшли неповнолітніх, яка загулялися з друзями. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Перше повідомлення надійшло від літньої жінки. Вона розповіла, що напередодні її 17-річний онук пішов з другом гуляти у торгівельний центр, вночі та вранці наступного додому не повернувся. Працівники відділу ювенальної превенції виявили зниклого у квартирі товариша, де вони відпочивали після святкування дня народження. Неповнолітній пояснив, що засвяткувався і забув попередити бабусю, що залишиться ночувати у друга. Хлопця поліцейські провели додому і передали стурбованій літній жінці. Вона подякувала інспекторам, що допомогли повернути онука додому. З хлопцем ювенали провели профілактичну бесіду і порадили бути більш відповідальним, зважати на емоційний та фізичний стан бабусі, яка через хвилювання за нього стала погано почуватися.

Того ж дня приблизно о 20:00 в поліцію звернулася мати 12-річної дівчини. Жінка розповіла, що донька не повернулася додому зі школи. Мобільний телефон вона залишила вдома, тому зв’язку з нею ніякого не було.

Ювенальні поліцейські заспокоїли жінку та негайно приступили до пошуків дівчини. Через 20 хвилин під час опитування друзів школярки інспектори встановили її місцезнаходження. Дівчинка знаходилася в гостях у подружки, з нею було все добре. Неповнолітня пояснила, що саме збиралася повертатися додому і не думала, що мама буде сильно хвилюватися. Поліцейські відвели школярку додому і передали матері.