У Херсоні запрацював поліцейський «штрафмайданчик»

5 лет назад 0

Спеціальний майданчик для зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів знаходиться за адресою: м.Херсон, вул. Бериславське шосе, 13. Його територія розрахована для утримання 200 автомобілів. Телефон для довідок: (050) 014-70-94. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліція Херсонщини доводить до відома водіїв, що тимчасове затримання транспортного засобу проводиться поліцейським у разі наявності в нього підстав вважати, що водієм вчинене порушення, передбачене частинами першою — четвертою, шостою і сьомою статті 121, частинами третьою — п’ятою статті 122 (у частині порушення правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху, порушення правил зупинки чи стоянки на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками або дорожньою розміткою, на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю), статтями 122-5, 124, 126, частинами першою — четвертою статті 130, статтями 132-1, 206-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також тимчасове затримання транспортного засобу здійснюється в разі виявлення транспортного засобу боржника, оголошеного в розшук відповідно до статті 36 Закону України “Про виконавче провадження”.