У Херсоні затримали вуличного грабіжника

6 лет назад 0

Жертвою грабіжника стала 48-річна херсонка. Ввечері жінка поверталася додому з роботи. Раптом до неї підбіг невідомий чоловік, схопив за шию, дістав з кишені потерпілої мобільний телефон та втік. Це бачили двоє підлітків, які зателефонували на «102» та викликали поліцію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місце події прибув наряд патрульної поліції. Свідки розповіли поліцейським деталі події та показали напрямок, куди побіг зловмисник. Через деякий час підозрюваного затримали та доставили в Дніпровське відділення поліції.

За словами заступника начальника слідчого відділення Дніпровського відділення поліції Дениса Лелюка, зловмисником виявився 27-річний херсонець. Він нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення вбивства. Поліцейські вилучили у чоловіка викрадений мобільний телефон, який буде повернутий потерпілій.

Наразі підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України "Грабіж" (карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років).