У Херсонській області чоловік вбив сусіда, до якого ревнував свою жінку

7 лет назад 0

Житель одного з сіл Білозерського району приревнував 22-річну дружину до 30-річного сусіда. Під час з’ясування стосунків зраджений чоловік кілька разів вдарив ножем суперника. Також він завдав ножове поранення дружині. Сусід помер ще до приїзду «швидкої», а жінці було надано медичну допомогу на місці і від госпіталізації вона відмовилася. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зловмиснику 38 років, разом з молодою дружиною вони виховують чотирьох дітей. Батьком четвертої дитини виявився сусід, але голова родини записав дитину на своє прізвище. Поліцейські встановили, що всі учасники конфлікту зловживають спиртними напоями.

Як пояснив зловмисник, ввечері він прийшов додому і не застав дружину. Він пішов до сусіда. У кімнаті на ліжку спала його дружина, а господар будинку спав на підлозі. Чоловік подумав, що дружина вдруге його зрадила, тому схопив ніж та вдарив її у грудну клітину. Після цього прокинувся господар дому і між чоловіками почалася бійка. Зраджений чоловік наніс кілька ударів ножем своєму супернику, від чого той помер. Зловмисник сам звернувся до фельдшера і розповів, що поранив дружину і сусіда.

Як повідомив заступник начальника Білозерського відділення поліції Андрій Луговий, наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.