У Херсонській області підліток хотів здійснити самогубство, залізши на димохід

7 лет назад 0

4 березня о 14:39 до Служби порятунку за номером «101» від невідомого заявника надійшло повідомлення про те, що на димохідну трубу котельні Великоолександрівської загальноосвітньої школи №1 заввишки близько 50 метрів виліз підліток та хоче здійснити суїцид. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

На місце події була направлена оперативна група Великоолександрівського районного сектору ГУ ДСНС та черговий караул 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автомобілі першої допомоги.

По прибуттю на місце події було встановлено особу підлітка і те, що він 2002 року народження. У підлітків, що грали на спортмайданчику школи рятувальники дізналися номер телефону підлітка і, зателефонувавши йому, переконливо рекомендували йому сісти на верхній майданчик димоходу і міцно триматися. Після чого командир відділення ДПРЧ-4 прапорщик служби цивільного захисту Володимир Бєлінський та пожежний-рятувальник підрозділу молодший сержант служби цивільного захисту Володимир Єрохін піднялися по димохідній трубі і за допомогою рятувальної мотузки, пожежних ременів спустили на землю хлопця і передали бригаді екстреної медичної допомоги.