У Херсонській ОДА підписали меморандум щодо реалізації проекту з розбудови узбережжя Чорного моря.

6 лет назад 0

21 лютого під час засідання колегій Херсонської обласної державної адміністрації було підписано меморандум про співпрацю та партнерство між Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонською обласною радою та громадською організацією «Приморське 2018» щодо реалізації проекту з розбудови узбережжя Чорного моря в Голопристанському районі.

Документ передбачає створення сучасної розвиненої курортно-рекреаційної зони на узбережжі Чорного моря в Голопристанському районі шляхом розбудови відповідної інфраструктури, захист територій від надзвичайних ситуацій, а також популяризацію Херсонщини як туристичного краю.

«Ми робимо цей процес прозорим, щоб не було ніяких спекуляцій щодо відбирання територій у власників земельних ділянок, які розташовані в межах зони рекреації між Залізним Портом, Більшовиком та Лазурним», — наголосив очільник області Андрій Гордєєв.

Крім того, Андрій Анатолійович зазначив: «Ми даємо бізнесу сигнал про співпрацю у цьому напрямку та запевняємо у підтримці з боку держави. У наших планах створити на цих територіях об’єкти рекреації з сучасними пляжами».

Прес-служба Херсонської ОДА