У Херсонській ОДА знову постало питання рейдерства

6 лет назад 0

01 серпня під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Андрія Балоня відбулося чергове засідання обласного оперативного штабу із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя, основним завданням якого є забезпечення захисту майнових прав власників та орендарів земельних ділянок від спроб рейдерських захоплень. Про це повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.

Під час засідання були розглянуті питання, пов’язані зі спробами рейдерських захоплень, зокрема: щодо неправомірного використання земельної ділянки площею 1170,527 га в Новотроїцькому районі, непроведення продажу права оренди земельних ділянок водного фонду приватним підприємством «Сокіл» з 2015 року. Також розглядали звернення керуючого станцією ТОВ «Каховка Пром-Агро» щодо вжиття заходів для запобігання та припинення здійснення терористичних актів стосовно належного товариству заводу з переробки сої, що знаходиться у м. Нова Каховка.

Так, у ході сьогоднішнього засідання спільними зусиллями фахівців обласної юстиції, обласної державної адміністрації, правоохоронців та представників аграрного сектору було розглянуто та узгоджено шляхи вирішення поставлених питань.

Членами штабу заслухано усі звернення, визначено напрямок їх вирішення та надано відповідні доручення. Результати проведеної роботи будуть заслухані на наступному засіданні штабу.