У херсонській школі «ХАБАД» пройшов семінар учителів зарубіжної літератури

6 лет назад 0

На базі НВО «ХАБАД» 29 листопада 2017 р. пройшов обласний науково-практичний семінар учителів зарубіжної літератури з теми: «культурологічний підхід до аналізу художнього тексту». Він був організований спільно з КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» та Херсонський державним університетом.

Перед учителями області й міста виступили кандидат педагогічних наук, доцент кафедри світової літератури і культури ХДУ Нев’ярович Н.Ю., завідувач навчально-методичної лабораторії зарубіжної літератури та мов національних меншин ХАНО Левандовська О.І.

Учасники семінару відвідали бінарний урок бінарний урок-рефракцію із української літератури та інтегрованого курсу «Література» у 10 класі з теми: “Магія сонетів Вільяма Шекспіра в художніх перекладах Івана Франка: інтерпретація та рефракція”, який провели заслужений учитель України Луків А.М., учитель ІІ категорії, лауреат міського туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018" Лавриненко А.О.

Також педагогам було презентовано літературно-музичну композицію із предметів єврейського циклу «Ханукальні вогні: із давнини до сьогодення». Перед початком семінару директор НВО «ХАБАД» Левін І.І. презентував навчальний заклад та побажав плідної роботи.