У жителя Скадовська поліцейські вилучили наркотики на суму понад 260 тисяч гривень

5 лет назад 0

Працівники Скадовського відділення поліції провели санкціонований обшук у двох будинках 30-річного раніше не судимого місцевого жителя. В будинку, де чоловік проживає з родиною, поліцейські вилучили 20 капсул з особливо небезпечною психотропною речовиною – амфетаміном, пакетик з амфетаміном вагою 20 грамів та 9 паперових згортків з коноплею. В іншому домі, який дістався чоловіку у спадок, поліцейські вилучили півтора кілограми канабісу та 3 саморобні пристрої для куріння коноплі. Також згорток з коноплею вилучено в салоні автомобіля «БМВ» скадовчанина. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив заступник начальник Скадовського відділення поліції – начальник слідчого відділення Ігор Моргун, за приблизними підрахунками вартість вилучених наркотиків становить понад 260 тисяч гривень.

Вилучені зразки наркотичних речовин направлені на дослідження. Зважаючи на кількість вилучених наркотиків, поліцейські перевіряють чоловіка на можливу причетність до збуту амфетаміну та канабісу на території міста. За наявною інформацією, чоловік продавав наркотики жителям міста.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).