У Каховці поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки

7 лет назад 0

У Каховський відділ поліції надійшла заява від місцевого жителя. Чоловік повідомив, що прийшов навідати 63-річну родичку і виявив у будинку її тіло з ознаками насильницької смерті. На місце події прибула слідчо-оперативна група. На тілі жінки були численні синці, садна, забій голови та зламані ребра. Поліцейські опитали рідних та сусідів потерпілої. З’ясувалося, що приблизно тиждень тому вона прихистила у своєму будинку 34-річного чоловіка, який після звільнення з місць позбавлення волі не мав, де жити. Також сусіди повідомили, що пенсіонерка жалілася на чоловіка, що він вкрав дещо з її одягу.

Оперативники затримали підозрюваного у вбивстві в Каховці. Чоловік виявився неодноразово судимим за крадіжки. Сам він уродженець міста Чернігів, ніколи не мав постійного місця проживання, жив за рахунок жінок. Останній строк відбував за крадіжку у співмешканки, з якою познайомився через переписку у місцях позбавлення волі. А після звільнення переїхав жити до жінки.

Як повідомив начальник сектору кримінальної поліції Каховського відділу поліції Євген Проценко, наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Встановлюються мотиви злочину, призначено проведення ряду експертиз. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" (карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області