У Каховському районі поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка

6 лет назад 0

У Каховський відділ поліції надійшло повідомлення від лікаря. Він розповів, що в одному з сіл у приватному будинку виявив тіло 36-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. У нього було різана рана грудної клітини та забійна рана голови. Поліцейським, які прибули за викликом, члени родини загиблого розповіли наступне. Нібито чоловік прийшов з магазину і сказав, що його на вулиці побили невідомі та відібрали верхній одяг. Вдома чоловіку стало зле і він помер.

Оглянувши помешкання та тіло загиблого, поліцейські піддали сумніву слова членів родини, які нервували і поводилися підозріло. В кімнатах був безлад, багато порожніх пляшок з-під алкогольних напоїв. Під час детальнішої бесіди з рідними чоловіка їх покази почали різнитися. Згодом вони розповіли, що злочин скоїв один з них – 26-річний співмешканець власниці будинку.

Попередньо встановлено, що того вечора члени родини вживали спирті напої. Потім 36-річний цивільний чоловік дочки став ображати її матір. За жінку вступився її 26-річний співмешканець. Під час сварки співмешканець матері вдарив зятя ножем у грудну клітину. Коли чоловік помер, вони вигадали історію про напад невідомих та зателефонували у «швидку».

Зловмисник виявився раніше судимим за крадіжки, наразі він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області