У курортному селі Херсонщини поліцейські повернули батькам 8-річну дівчинку, яка загубилася

6 лет назад 0

8-річна дівчинка, яка приїхала на відпочинок з батьками із Київської області, загубилася на набережній курортного села Залізний Порт Голопристанського району. Батьки розповіли, що гуляли по набережній з дитиною і у якусь мить помітили, що доньки поруч немає. Самостійні пошуки ні до чого не призвели.  – Патруль поліцейської станції «Залізний Порт» знайшов дитину упродовж 10 хвилин і повернув схвильованим батькам, – повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько. Поліцейські знайшли дівчинку поблизу магазину, вона не була наляканою, а терпляче чекала, коли за нею прийдуть батьки.

Дівчинка розповіла, що під час прогулянки відволіклася на сувеніри і довго їх розглядала. А потім побачила, що батьків поруч немає і пішла у протилежному напрямку, поки її не знайшли поліцейські.

Шановні батьки! Якщо ваша дитина загубилася, не гайте часу, а одразу звертайтеся по допомогу поліції.  Уважно слідкуйте за своїми дітьми під час відпочинку, особливо біля водойм. Постійно нагадуйте дитям про правила безпеки на вулиці. Забороняйте їм далеко відходити від вас, не дозволяйте брати щось у незнайомих людей, просіть уникати безлюдних місць. Також поясніть, що не можна входити з незнайомою людиною в під'їзд та ліфт, не відкривати двері незнайомим людям, не сідати в чужий автомобіль та, у разі небезпеки, голосно кликати людей на допомогу.  

Відділ комунікації поліції Херсонської області