У Лазурному бізнес податкових рейдів не боїться

4 года назад 0

Вчора, в Скадовському районі в смт. Лазурне спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі провели фактичну перевірку підприємницької діяльності та найманої праці. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Цього разу перевірка була спрямована на підприємців, які здійснювали діяльність із роздрібної торгівлі їжею швидкого приготування, продуктами харчування та господарськими товарами. Учасники рейду перевірили 10 суб’єктів господарювання, які здійснювали підприємницьку діяльність — усі підприємці мали свідоцтва про державну реєстрацію фізичних осіб підприємців. Один — виявився порушником вимог діючого законодавства, найманий працівник був не оформлений.

Із суб’єктами господарювання учасники рейду провели роз’яснювальну роботу щодо оформлення найманих працівників з дотриманням вимог трудового законодавства, повноти нарахування та своєчасної сплати податків та зборів, єдиного соціального внеску. Податківці нагадали підприємцям, що здійснення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів є адміністративним правопорушенням.

Інформація щодо порушення вимог чинного податкового законодавства буде направлена до Головного управління Держпраці в Херсонській області. Перевірки тривають.