У м. Таврійськ відкрито першу чергу реконструйованої лікарні

3 года назад 0

Участь у відкритті  медийного закладу взяв і голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир, який з робочим візитом перебуває у Таврійській територіальній громаді.  Очільник області разом із міським головою Таврійська, керівництвом Каховської райдержадміністрації та районної ради оглянули новозбудований медзаклад. 

Це знакова подія для всієї громади, — розповів Таврійський міський голова Микола Різак. Адже сьогодні офіційно було відкрито першу чергу лікарні, що дало змогу запрацювати первинній ланці на території тергромади.

Наразі завершена реконструкція терапевтичного відділення та господарського корпусу, відремонтовані всі комунікації, обладнана газова котельна та придбані нові меблі та обладнання. Також на території лікарняного комплексу знаходиться станція екстреної медичної  допомоги.

На переконання голови облдержадміністрації Сергія Козиря, вже найближчим часом жителі Таврійська отримають повноцінну лікарню. Тож на його підтримку громада може всіляко розраховувати:

«Дуже радію, що відтепер жителі Таврійської територіальної громади мають можливість отримувати на території свого міста ефективну, якісну  медичну  допомогу, а медичний персонал працювати в зручних, сучасних умовах. Наголошую, саме розвиток медичної галузі – один із пріоритетів у роботі Президента України, уряду і всієї команди Херсонської облдержадміністрації. Тож бажаю всім міцного здоров’я, успіху, натхнення та миру».