У минулому році роботодавці Херсонщини спрямували на соціальні потреби 2,8 мільярда гривень ЄСВ

6 лет назад 0

Протягом 2017 року працедавці Херсонської області перерахували до державних цільових фондів 2845,3 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області.

У порівнянні з січнем — груднем 2016 року платники області збільшили перерахування внеску на 957,8 млн. грн., а темп росту платежів на соціальні потреби сягнув рівня 150,7 відсотка.

Найбільші надходження з ЄСВ сплатили платники податків м. Херсона — 1416,8 млн. грн., м. Нової Каховки — 187,4 млн. грн., м. Каховки і Каховського району — 184,2 млн. грн. та Білозерського району — 133,8 млн. гривень.

Херсонські роботодавці активно сприяють процесу легалізації трудової зайнятості та забезпеченню пенсійних та інших соціальних виплат громадянам нашої області. Адже своєчасна сплата єдиного соціального внеску гарантує кожному херсонцю соціальну допомогу на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, пенсійне забезпечення та лікарняні виплати.