У Новій Каховці небайдужий чоловік допоміг розшукати зниклих жінку з трирічним сином

5 лет назад 0

В магазині міста Нова Каховка відвідувач помітив жінку з маленьким хлопчиком, які за прикметами були схожі на безвісти зниклих. Оголошення про їх розшук він прочитав на сторінці Facebook "Розшук дітей ГУНП в Херсонській області» за сприяння ПрАТ Київстар. Чоловік сфотографував жінку з дитиною, відправив повідомлення в поліцію та зателефонував на «102». Новокаховські поліцейські негайно виїхали на місце і переконалися, що жінка з дитиною і є розшукуваними. З ними було все добре. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

42-річна жителька міста Нова Каховка разом зі своїм трирічним сином зникли 4 травня. Їх розшукували працівники Новокаховського відділення поліції та ювенальні поліцейські. Правоохоронці проводили невідкладні пошукові заходи і будь-яка інформація про місце знаходження зниклих була важливою. Оголошення з їх фото розмістили у ЗМІ, користувачі соцмереж теж не залишилися байдужими та поширювали інформацію. Ввечері 7 травня в магазині міста Нова Каховка відвідувач звернув увагу на матір з маленьким хлопчиком. Жінку зупинила охорона за підозрою у крадіжці продуктів харчування. Чоловік упізнав у ній зниклу і негайно зателефонував в поліцію.

З матір’ю та її сином все було добре. Попередньо встановлено, що жінка неодноразово судима за крадіжки і незабаром суд знов розглядатиме її справу за серію майнових злочинів. Вона пояснила, що хотіла уникнути покарання, тому втекла з дому і весь цей час жила у знайомої.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько, наразі мати з сином знаходяться дома. Це вже п’ятий випадок з початку року, коли поліцейські розшукали жінок з дітьми, які з різних причин пішли з дому. Поліція дякує всім громадянам, які не залишаються осторонь і допомагають у пошуках зниклих безвісти, поширюють інформацію, завдяки чому вдається знайти зниклих і повернути їх додому.