У Новій Каховці поліцейські виявили наркотики у місцевого жителя

6 лет назад 0

У Новокаховський відділ поліції надійшло повідомлення від громадян, що на автобусній зупинці чоловік поводиться неадекватно, лякає людей своєю поведінкою. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Прибувши за викликом, поліцейські виявили на зупинці 32-річного чоловіка, який вживав спиртні напої та був у стані алкогольного сп’яніння. У відношенні чоловіка працівники поліції склали адміністративний протокол за ст.178 КУпАП «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді».

Під час поверхневого огляду в кишені одягу громадянина поліцейські виявили згорток з канабісом. Чоловік пояснив, що наркотичну речовину нібито взяв у друга для власного вживання.

Канабіс вилучено та направлено на дослідження. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).