У Новій Каховці заарештовано підозрюваного у розбійному нападі

5 лет назад 0

Жертвою розбійного нападу став студент з міста Миколаїв, який винаймав квартиру у місті Нова Каховка. Зі слів хлопця, коли він вийшов з квартири, до нього підійшли невідомі в масках, затягнули назад у помешкання та застосували до нього електрошокер. А дівчині, яка в той час була у квартирі, погрожували пістолетом. Зловмисники обшукали квартиру та забрали 40 тисяч гривень, ноутбук, мобільний телефон і годинник. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Новокаховського відділу поліції опитали жителів будинку, відпрацювали район, однак, одразу затримати зловмисників не вдалося. Місяць тривали оперативно-розшукові заходи і правоохоронці затримали одного з підозрюваних – це 30-річний житель міста Нова Каховка, раніше судимий за розбій. Працівники поліції проводять заходи щодо встановлення місцезнаходження двох його спільників.

Як повідомив начальник Новокаховського відділу поліції Олександр Рогожин, у затриманого оперативники вилучили пістолет, електрошокер, маску та рукавички. Також поліцейські встановили місце збуту мобільного телефона жертви.

Наразі 30-річний зловмисник заарештований, він перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів на території міста. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій» (карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна).