У Новотроїцькому районі поліцейські затримали чоловіка, який забив до смерті односельця

6 лет назад 0

В чергову частину Новотроїцького відділення поліції надійшло повідомлення від чергової медсестри місцевої лікарні. Вона розповіла, що до реанімаційного відділення доставили 31-річного сильно побитого чоловіка. Згодом він помер в лікарні. Поліція затримала підозрюваного. Йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Співробітники поліції встановили, що злочин скоїв 29-річний місцевий житель, знайомий загиблого. Зі слів підозрюваного, тієї ночі вони з загиблим та їх подругою випивали у нього вдома. Чоловік попросив товариша купити ще пляшку. Останній пішов за спиртним, але повернувся з напівпорожню пляшкою та без решти грошей. Господар будинку розлютився, схопив кухонну дерев’яну дошку та почав лупцювати гостя.

Жінка зателефонувала до швидкої. Гостя з тілесними ушкодженнями доставили у лікарню, де через кілька годин він помер.

Як розповів т.в.о. начальника Новотроїцького відділення поліції Ігор Мартинов, зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу. Наразі він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.