У Олешківському районі відремонтують дороги

7 лет назад 0

21 жовтня голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв оглянув ділянку дороги В-Копані-Подо-Калинівка-Стара Маячка. Протяжність дороги складає 18,6 км. На сьогодні з державного бюджету виділені гроші – 208 тис. гривень на розробку проектно-кошторисної документації. Проект на капітальний ремонт дороги вже пройшов експертизу. Вартість робіт складає  44 млн грн. 

«Передбачається на протяжності шляху 4 ремонтних ділянки – вирівнюючий шар по 10 см і верхній шар 5 см, буде зроблене фрезерування, просадка, ямковий ремонт ділянок дороги, які знаходяться в гарному стані, також вирубка порослі», – розповів заступник начальника Служби автомобільних доріг у Херсонській області Ігор Шкаленко.

Андрій Гордєєв зазначив: «Оскільки дорога переходить на баланс Херсонської обласної державної адміністрації, то передбачається  співфінансування з бюджету ОТГ. Протягом січня будуть зроблені корегування проектно-кошторисної документації з урахуванням нового прийнятого закону про бюджет, і в лютому можемо оголошувати тендер, а в квітні 2018 року приступати до її ремонту».

Херсонська ОДА