У прокуратурі області розглянули творчі роботи студентів щодо покращення роботи органів прокуратури

6 лет назад 0

У прокуратурі Херсонської області під головуванням заступника прокурора області Юрія Ясеницького відбулось засідання комісії з оцінки творчих робіт студентів за темами прокурорсько-слідчої діяльності. До складу комісії увійшли працівники прокуратури області, представники вищих навчальних закладів та обласної державної адміністрації. До участі у конкурсі приймались роботи студентів, які навчаються за спеціальністю «Право» на всіх рівнях вищої освіти на території Херсонської області на теми: «7 кроків до покращення роботи прокурора» та «7 кроків прокурора назустріч суспільству».

Під час оцінки творчих робіт студентів комісія керувалась наступними критеріями: актуальність та новизна, креативність і доступність поданої інформації, можливість використання результатів роботи у практичній діяльності. У конкурсі взяли участь 15 робіт студентів з Херсонського державного університету, Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ, Новокаховського аграрного коледжу Херсонського кооперативного економіко-правового коледжу.

За результатами вивчення та обговорення творчих робіт було обрано 10 кращих, які направленні до Генеральної прокуратури для подальшої участі у ІІ етапі конкурсу.

Прес-служба прокуратури Херсонської області