У Скадовську поліція затримала викрадача велосипедів

6 лет назад 0

На рахунку 43-річного скадовчанина 16 крадіжок велосипедів. Викрадене чоловік збував в селах трьох районів області. Гроші витрачав на власні потреби.

Упродовж серпня-листопада в м. Скадовську почастішали випадки викрадення велосипедів. Під підозру потрапив 43-річний місцевий житель, який рік тому звільнився з місць позбавлення волі. Затримали чоловіка після крадіжки ще одного велосипеда.

За словами підозрюваного, він викрадав велосипеди, які залишали без нагляду біля будинків, аптек, магазинів. Потім їхав до різних сіл Скадовського, Голопристанського та Олешківського районів, розповідав місцевим жителям, що йому вкрай необхідні гроші, та продавав їм велосипеди. За викрадене чоловік виручав від 300 до 1500 гривень.

Як розповів начальник Скадовського відділення поліції Олексій Пєшков, затриманий раніше вже відбував покарання за майнові злочини. Упродовж чотирьох місяців він вчинив 16 крадіжок велосипедів у Скадовську. Всі вони вилучені.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.2, ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 6 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області