У столиці стартував міжнародний форум «Таврійські горизонти»

6 лет назад 0

Сьогодні відбулося урочисте відкриття Херсонського Міжнародного форуму "Таврійські горизонти", який уперше проходить у місті Київ. Мета форума — привабити та залучити до співпраці з Херсонщиною міжнародних партнерів. На заході присутні представники 30 країн світу. На початку форуму учасники та гості заходу мали змогу подивитися відео, у якому були представлені красоти та переваги Херсонщини. Урочисто відкрив "Таврійські горизонти" голова Херсонської державної адміністрації Андрій Гордєєв.

Він розпочав свій виступ із слів привітання від Президента України Петра Порошенка.

"Діалог влади і бізнесу досить таки актуальний, оскільки без нього не можливий подальший розвиток країни. Сподіваємося, що саме "Таврійські горизонти" і надалі будуть платформою для порозуміння влади та бізнесу", — йде мова у промові Петра Порошенка.

Далі Гордєєв від себе особисто додав, що область розвивається у потрібному напрямку.

"Ми впевнені, що Херсонщина потребує уваги від Міжнародної спільноти, влади та бізнесу. Наразі, область рухається у правильному напрямку. Тож нехай за мене скаже мова цифр. За 2 роки було реалізовано 30 інноваційних проектів, які дали змогу створити 600 робочих місць. Тож оголошую форум відкритим та запрошую всіх до плідної співпраці", — говорить Гордєєв.

Антон Костюк