У Великолепетиському районі поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві матері

6 лет назад 0

У Великолепетиське відділення поліції надійшло повідомлення від дільничного поліцейського. Він розповів, що йому зателефонувала жителька одного з сіл і сказала, що прийшла провідати 68-річну сусідку, яка вже два дні не виходила на вулицю. В будинку заявниця виявила тіло сусідки з ознаками насильницької смерті. Дільничний виїхав за вказаною адресою. В будинку знаходилося тіло жінки, а поруч спав її син. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

На місце прибула слідчо-оперативна група. На голові загиблої були численні ушкодження. В кімнаті поліцейські виявили ймовірне знаряддя злочину – молоток. 42-річний син потерпілої був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Він пояснив, що ввечері разом з матір’ю вживав спиртні напої. Потім між родичами виникла сварка і син кілька разів вдарив матір молотком по голові, після чого ліг спати.

Під час бесіди з сусідами родини поліцейські з’ясували, що син з матір’ю вели антигромадський спосіб життя та зловживали спиртними напоями.

За чотири місяці цього року на Херсонщині 68 чоловік скоїли кримінальні правопорушення у стані алкогольного сп’яніння, 1797 жінок стали жертвами скоєння злочинів.

Як повідомив начальник Великолепетиського відділення поліції Андрій Чонка, чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.