У Високопіллі чоловік угнав автомобіль і скоїв на ньому ДТП

5 лет назад 0

У Високопільське відділення поліції вночі зателефонував житель районного центру і повідомив, що невідомий незаконно заволодів його автомобілем «ЗАЗ». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції почали відпрацьовувати населений пункт і виявили автівку в кюветі з пошкодженнями, характерними для ДТП. Через кілька хвилин після цього на вулиці поліцейські побачили чоловіка зі слідами крові, він був у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік пояснив, що проживає у сусідньому селі і не хотів пішки повертатися додому. Побачивши на вулиці автомобіль «ЗАЗ», він вирішив на ньому повернутися додому, але не впорався з керуванням і скоїв зіткнення з парканом. Після чого покинув автівку і мав намір пішки дійти в село.

Працівники поліції викликали «швидку», у чоловіка виявили незначні ушкодження. Зловмиснику 25 років і він раніше судимий за крадіжки запчастин з магазинів.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» (карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк).