Урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям

6 лет назад 0

Будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям на території Дар’ївської сільської ради Білозерського району здійснювалось в рамках проекту «Розвиток в області мережі сучасних спортивних споруд», який у 2017-2018 році реалізується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Загальна вартість проекту 1297,015 тис. грн. Розмір майданчика 42м х 22м.

Привітав присутніх зі знаковою подією заступник голови облдержадміністрації Олександр Адамчик:

«Будівництво спортивного майданчика в с.Дар’ївкає черговим нашим спільним кроком по відновленню футбольної інфраструктури Херсонщини. Наші прагнення створити дітям достойні умови для повноцінного розвитку повинні знайти втілення у реальних діях. Адже діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Переконаний, що цей майданчик ніколи не буде пустувати і стане додатковим імпульсом для розвитку спортивного потенціалу Дар’ївської молоді»

Слід зазначити, що проект реалізовувався шляхом співфінансування з державного фонду регіонального розвитку на суму 1143,979 тис. грн та місцевого бюджету на суму 153,036 тис. грн. Проект об’єкту та будівельні роботи виконані ТОВ «Міленіум Спорт» (м. Дніпро).

На сьогодні в с.Дар’ївка функціонує дитячий спортивний клуб «Динамо» чисельністю 55 дітей різних вікових груп.

Введення в дію спортивного майданчика зі штучним покриттям дасть можливість покращити підготовку юних футболістів до спортивних змагань та піднесе їх на нові спортивні висоти.

Відділ оперативної інформації ХОДА