«Урожай» в Музиківці : за день оформлено 60 найманих працівників

5 лет назад 0

Сьогодні спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в рамках операції “Урожай” провели рейд із легалізації найманої праці на території Музиківської ОТГ Білозерського району. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Контрольно-перевірочні заходи податківці провели на сільськогосподарських полях двох фермерських господарств. Для збору овочевої продукції власники господарств використовували понад 60 неоформлених найманих працівників. Із аграріями проведені індивідуальні бесіди, було рекомендовано врегулювати трудові відносини з найманими робітниками згідно норм чинного законодавства.
Як результат, до кінця робочого дня обидва підприємці офіційно працевлаштували всіх 60 працівників.

Під час комплексних заходів операції «Урожай» передбачається проведення контрольних заходів за виплатою реальної заробітної плати працівникам, зайнятим у сільському господарстві на всіх етапах виробництва: від посівної кампанії, обробки, збирання врожаю та реалізації сільськогосподарської продукції.

Операція «Урожай» триває