Утікав від патрульних – розбив автомобіль

6 лет назад 0

Виклик про нетверезого водія ВАЗ-21093 отримали патрульні вчора близько 19-ї години. Заявник повідомляв, що автомобіль прямує вулицями Текстильного. Інспектори обстежили територію та помітили зазначений транспортний засіб. Водію негайно наказали зупинитись.

Однак той проігнорував вимогу поліцейських і пришвидшився. Патрульні кілька кварталів переслідували втікача, постійно подаючи команду зупинитись за допомогою гучномовця, світлової та звукової сигналізації. Під час маневру чоловік за кермом не впорався з керуванням та здійснив наїзд на бетонні стовпчики. Після цього автомобіль зупинився. Інспектори кинулись на допомогу. На щастя, ні водій, ні двоє пасажирів не постраждали. У водія під час спілкування поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння.

Він відмовився проходити огляд на місці та в медичному закладі. Також патрульні встановили, що чоловік не має водійського посвідчення відповідної категорії. На 55-річного херсонця інспектори склали адмінматеріали за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ст. 126 (Керування особою, яка немає такого права) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.Загалом минулої доби патрульні зафіксували 10 випадків керування в нетверезому стані. 7 із них за нічну зміну.

Патрульна поліція Херсона