За добу поліцейські Херсонщини розшукали 6-річного хлопчика, який загубився на ринку, а також 4-х братів-мандрівників

6 лет назад 0

Сьогодні у курортному селі Лазурне Скадовського району приблизно о 09:40 загубився 6-річний хлопчик. Дитина з мамою пішли на ринок і поки жінка вибирала овочі, син зник. Спочатку вона самостійно шукала дитину, потім звернулася в поліцію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

— Хлопчика ми знайшли упродовж 15-ти хвилин поруч з ринком, де він роздивлявся іграшки. З малюком було все добре, він навіть не встиг злякатися , — повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько.

Цього ж дня ювенальні поліцейські спільно з працівниками Білозерського відділення поліції знайшли чотирьох братів, які самовільно покинули медичний заклад. Дітей віком 6, 7, 11 та 14 років помістили туди для обстеження стану здоров’я, поки вирішується питання про позбавлення їх батьків прав на дітей. Поліцейські знайшли братів упродовж години в центрі населеного пункту, де вони гуляли. Старший брат пояснив, що їм стало нудно і він вирішив показати молодшим обласний центр, де вони ніколи не були. Дітей повернули у медзаклад, після чого їх помістять у центр соціально-психологічної реабілітації для дітей.