За добу ювенальні поліцейські повернули додому трьох неповнолітніх дітей

5 лет назад 0

За минулу добу на Херсонщині ювенальні поліцейські розшукали трьох неповнолітніх дітей. Один хлопець сам пішов з дому, а двох дівчаток забрав один із батьків. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У Високопільському районі 13-річний хлопець пішов з родини опікунів. З собою неповнолітній втікач прихопив 1000 гривень. Ювенальні поліцейські знайшли його в одному з селищ району в будинку друзів. Хлопець пояснив, що не хотів ходити до школи та вирішив провести час із товаришами. Наразі поліцейські повернули неповнолітнього додому і провели з ним профілактичну бесіду.

26-річна жінка з Великолепетиського району забрала 10-місячну доньку без дозволу батька і на зв'язок не виходила. Стурбований чоловік звернувся в поліцію. Правоохоронці встановили, що жінка з дитиною сіли в автобус, який прямував в обласний центр. На одному з пропускних постів автобус зупинили, в салоні знаходилася жінка з дитиною, з ними було все добре. Мати пояснила, що захотіла поїхати в іншу область. Наразі жінка з донькою повернулися додому.

В Олешках 32-річний чоловік після сварки з цивільною дружиною забрав без згоди 2-річну рідну доньку та поїхав у невідомому напрямку. Поліцейські провели першочергові дії та з’ясували, що він може перебувати у знайомих в Херсоні. Інформація підтвердилась, наразі поліцейські передали дівчинку матері.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько, з початку року розшукано та повернуто в родини та до притулків вже 75 неповнолітніх. 73 дитини поліцейські розшукали упродовж доби. З дітьми все добре, ніхто з них жертвами злочинів не став.