За креативні ідеї щодо удосконалення діяльності прокуратури, студентів нагороджено дипломами

6 лет назад 0

У прокуратурі Херсонської області за участю прокурора області Віталія Тригубенка, його заступника Юрія Ясеницького, заступника голови обласної державної адміністрації Андрія Болоня відбулося вручення дипломів переможцям обласного етапу конкурсу творчих робіт на тему прокурорсько-слідчої діяльності, що проходив серед студентів, які навчаються за спеціальністю 081 «Право» на всіх рівнях вищої освіти в Херсонській області.

Спілкуючись із учасниками зустрічі, прокурор області Віталій Тригубенко відзначив наполегливість студентів при написанні творчих робіт, зазначивши, що «роботи переможців відрізняються своєю актуальністю та новизною, а також містять креатині пропозиції, які можливо використати у прокурорській практиці».

Конкурс організований Генеральною прокуратурою України спільно із Міністерством освіти і науки України, з метою поглиблення співпраці та комунікації між відомствами та у подальшому буде проводитися щорічно. Цього року в конкурсі взяли участь 15 робіт студентів Херсонського державного університету, Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ та Новокаховського аграрного коледжу Херсонського кооперативного економіко-правового коледжу.

Прес-служба прокуратури Херсонської області