За минулий рік фіскали Херсонщини надали 844 тисячі послуг

6 лет назад 0

Торік платникам податків, які звернулися до територіальних органів ДФС у Херсонській області, працівники відомства надали 844 тисячі адміністративних, інформаційних та консультаційних послуг, а також послуг із видачі електронних ключів та приймання звітності. Із зазначеної кількості понад 88 відс. або 747 тисяч послуг надано безпосередньо у центрах обслуговування платників регіону. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

Рейтинг найзатребуваніших податкових сервісів серед громадян очолює адміністративна послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. А це майже 43 відс. від загальної кількості або 56 тисяч послуг.

Другою за популярністю є послуга з видачі відомостей із Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів, яка складає 12,5 відс. або 16,3 тисячі. А замикає трійку лідерів сервіс із надання витягу з реєстру платників єдиного податку – майже 8 відс. або 8,6 тис. послуг.