За розбійний напад на таксиста зловмисникі засуджені на 7 років позбавлення волі

6 лет назад 0

Напад на водія таксі стався вночі у місті Каховка. В автомобіль сіли двоє пасажирів, які попросили відвезти їх в одне з сіл. Через деякий час пасажир, що сидів позаду водія, приставив до шиї чоловіка ніж. А пасажир, що сидів поряд, став наносити водію ножові поранення в область грудної клітини та рук. Зловмисники вимагали у таксиста гроші. Потерпілому вдалося вирватися і він побіг в сторону бази по допомогу. Зловмисники обшукали автомобіль, забрали 700 гривень та побігли наздоганяти водія.

Поранений дістався до бази і попросив охоронців викликати «швидку» та поліцію. Під час затримання нападники чинили опір та погрожували поліцейським ножами. Затриманими виявилися двоє безробітних місцевих жителів. У них були вилучені ножі зі слідами крові. Потерпілий упізнав зловмисників.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Суд визнав чоловіків винними у інкримінованому ним злочині та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років кожному з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Херсонської області