«За три роки роботи ви заслужили повагу та вдячність наших людей», — Владислав Мангер херсонським полісменам

6 лет назад 0

Сьогодні, 7 липня, з нагоди відзначення професійного свята в Головному управлінні Національної поліції в Херсонській області відбувся урочистий захід.

Серед почесних гостей – голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер та голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв.


«У цьому році Національній поліції України 3 роки. За цей час ви вірно та гідно стояли на сторожі порядку та законності. За три роки роботи ви заслужили повагу та вдячність наших людей. Адже, щоб не трапилося, всі відразу телефонують 102, бо завдяки вам тримається мир та порядок в країні. В цьому ми переконуємося щодня. Не виняток і вчорашній день…Завдяки вашій злагодженій роботі, вашій пильності та професіоналізму мир та спокій в Херсоні збережено. І я це вам безмежно вдячний. Бажаю кожному надійного ангела-охоронця, Божої благодаті, бережіть себе, свої родини та нашу неньку Україну» , — звернувся до херсонських полісменів голова обласної ради.




Також Владислав Мангер за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнення вагомих результатів у роботі та з нагоди відзначення Дня Національної поліції України нагородив Почесними Подяками Херсонської обласної ради:

Михайла Гору – старшого інспектора-штурмовика 4-го відділу з проведення спеціальних операцій (штурмового) управління «Корпус оперативно-раптової дії» Головного управління Національної поліції в Херсонській області;
Андрія Галунька – інспектора відділу дільничних офіцерів поліції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Херсонській області;
Андрія Мінзу – оперуповноваженого сектора кримінальної поліції Горностаївського відділення поліції Каховського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Херсонській області.