Замначальника ГУ ДСНС нагородив юних героїв-курсантів які врятували дітей цього літа

5 лет назад 0

На святкування Дня знань до Херсонської державної морської академії завітав перший заступник начальника Головне Управління ДСНС України у Херсонській області Рудницький Олександр Володимирович. Він відзначив подяками та цінними подарунками учнів Професійно-морського ліцею Вадима Мусієнка і Миколу Светова, які під час літнього відпочинку виявили мужність, рішучість і героїзм, рятуючи людей на воді. 
«Рятівник — це не та людина, яка на це навчалася, — підкреслив Олександр Володимирович, — це небайдужа людина, яка здатна ризикнути власним життям, щоб допомогти тому, хто потрапив у біду, це ЛЮДИНА з великої літери». Вадим Мусієнко і Микола Светов отримали подяки Головного управління ДСНС України у Херсонській області та цінні подарунки. За відповідальність, рішучість і почуття обов’язку Вадиму і Миколі висловили вдячність представники Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби ХОКАРС Пресняков Віталій Іванович і Кравченко Олег Юрійович. 
«Немає нічого ціннішого за людське життя, — зазначив ректор ХДМА Чернявський В.В.. — Наш колектив пишається ліцеїстами-героями і такими курсантами, як Богдан Спориш, який виявив мужність під час рятувальної операції в Перу». Очільник академії побажав юнакам успішного продовження навчання та подякував професорсько-викладацькому колективу за гідне виховання курсантів.