Завдяки небайдужості автоперевізників жителі області долучилися до свята на Кам’янській Січі

7 лет назад 0

У селі Респуліканець Бериславського району проведено ряд святкових заходів, присвячених річниці Кам’янської Січі.

До організації заходу долучилися й автоперевізники Херсонщини, які підтримали ініціативу обласної державної адміністрації щодо організації безкоштовних рейсів для мешканців та гостей міста Херсона.

Завдяки їх активній допомозі, лише з Херсона було організовано 38 автобусів, перевезено більш ніж тисячу бажаючих відсвяткувати річницю Кам’янської Січі і побачити різноманіття запропонованих заходів, а це і мешканці області, фольклорні ансамблі, майстри декоративного мистецтва, представники козацтва, військовослужбовці, школярі, студенти та інші.

Тож обласна державна адміністрація висловлює особливу подяку керівництву та водіям, задіяним в безкоштовних рейсах для громади, а саме ТОВ «Іксора», ТОВ «Херсонське АТП-16527», ТОВ «Каховське АТП-16506», ПАТ «Цюрупинськ-автотранс», ТОВ СП «Ямак», ТОВ «Авто-Лайф», ПП «Кулида», ПФ «МИС», МКП «Херсонкомунтранссервіс», ТА «Каскад», ТФ «Віктур», ПП «Корнет-Стиль», ТОВ «Ремпобуттехніка Херсон», ДП «Херсонський облавтодор», а також приватним підприємцям Пояркову Б.Г., Шмагановському О.В. та Кирюхіну П.В.