Донька отримала від батька майже 80 тисяч гривень заборгованих аліментів

5 лет назад 0

Херсонська юстиція продовжує захищати інтереси дітей, яким батьки заборгували аліменти.

 Про це пише на своїй сторінці у Facebook начальник Головного територіального управління юстиції у Херсонській області Костянтин Хутковський:

"Мешканцю Великоолександрівки Олександру 45 років. У нього є 10-річна донька Анастасія. 

Проте про рідну дитину батько не згадує вже 8 років, одразу після розлучення із її матір’ю.

За рішенням суду чоловік мав щомісяця сплачувати дитині не менше чверті усіх своїх заробітків. Проте за стільки років не сплатив жодної копійки.

Офіційно Олександр ніде не працює і немає цінного майна. Проте це не завадило йому придбати хоч і стареньку, проте іномарку.

Державні виконавці винесли 4 постанови, якими заборонили чоловіку виїжджати за кордон, обмежили його у праві керувати автомобілем, полюванні та носіння зброї.
Автомобіль чоловіка оголосили у розшук, як і самого горе-батька, бо чоловіка ніколи не було вдома.

До державних виконавців чоловік прийшов у жовтні цього року. І, на жаль, не тому, що в ньому прокинулась совість. Він збирався поїхати на заробітки до Польщі. Проте на кордоні дізнався, що знаходиться не лише у розшуку, а й у базі злісних неплатників аліментів.

За стільки років чоловік накопичив перед власною дитиною борг майже 54 тисячі гривень. До цієї суми додався ще й штраф, який передбачений другим пакетом законів #ЧужихДітейНеБуває. А це ще 25,5 тисяч гривень. Тобто донька отримала від батька майже 80 тисяч гривень аліментів.

Окрім цього, пан Олександр сплатив більше 5 тисяч виконавчого збору."