Гройсман доб’є: українці скаржаться на “покращення”, ринок праці завмер

6 лет назад 0

Експерти дійшли висновку, що український ринок праці через кілька років чекає провал, – українські роботодавці не поспішають реагувати на відтік кадрів з країни і не починають боротися за людей.

Своїми думками з цього приводу українці поділилися з Politeka в ексклюзивних коментарях.

«Гройсман за рік-два доб’є всю Україну до ручки, своїми “реформами”», «…обвалили гривню і нічого далі не роблять, крім ідіотських рішень про збільшення мінімалки!», “Таке покращення, ринок праці завмер”, – йдеться в коментарях.

Також українці розповіли, що, на їхню думку, може покращили ситуацію: «Трудова міграція в Україні через незбалансовану економіку і низькі зарплати», «Нехай зарплати піднімають, вистачить людям працювати за копійки. Заводи стоять, один вихід йти на будівництво… Можу відкритий таємницю у нас скоро стануть залізниця і метрополітен. Шляховики почали виїжджати до Польщі цілими бригадами, скоро за ними поїдуть диспетчери, поїдуть не прості, а фахівці».

Зазначимо, Міністерство освіти і науки хоче ввести в Україні дуальне навчання для здобуття вищої освіти. Дуальна освіта означає, що студент частину навчання проводить на робочому місці, отримуючи за це зарплату.