Проведення установчої сесії міськради переноситься

3 года назад 0

 

 Поки що діючий мер Херсона Володимир Миколаєнко не бажає покидати всій пост мера та намагається якомога довше відтягувати день отамання присяги новообраного депутатського корпусу та мера міста обраного на чергових місцевих виборах, в 2020 році.

Як стало відомо з соціальної мережі, запланована сесія міської ради на 25.11.2020 на якій новобраний депутатський корпус повинен приймати присягу — не відбудеться. За опублікованою інформацією, причиною переносу стало те, що Миколаєнко не встиг закупити депутатам депутатські значки.

Але як акцентує увагу автор повідомлення, і він же депутат минулої каденції Віталій Богданов, істинною причиною такого відтягування стало бажання незаконно встановити ще більшу кількість МАФів в місті.

Як вже повідомляло наше видання, поки що діючий мер Херсона Володимир Миколаєнко під кінець своєї каденції вчиняти повне свавілля порушуючи діючий мораторій на хаотичне встановленнянових тимчасових споруд. Порушуючи встановлені норми та без винесення питання на розгляд виконкому Херсонської міськради, Миколаєнко про лобіював отамання підприємцями близько 60 паспортів прив’язки.