Сьогодні в Україні стартувало пробне ЗНО-2019

5 лет назад 0

В Україні стартує пробне зовнішнє незалежне оцінювання — 2019 із ЗНО з української мови та літератури.

Про це  УНН  повідомляє з посиланням на прес-службу Українського центру оцінювання якості освіти.

"16 березня понад 165 тисяч потенційних цьогорічних абітурієнтів візьмуть участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови і літератури", — повідомили в УЦОЯО.

Тестування розпочнеться об 11:00.

Допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50 та здійснюватиметься за паспортом (або іншим документом, що посвідчує особу), запрошенням. Учасники, які запізнилися, до пункту проведення пробного ЗНО не допускаються.

Учасники пробного ЗНО з 15-ї години 16 березня до 18 березня 2019 року зможуть скористатися онлайн-сервісом "Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання", щоб отримати результат пробного ЗНО з української мови і літератури за рейтинговою шкалою 100–200 балів і критеріальною шкалою 1–12 балів.

Ознайомитися з результатами пробного ЗНО та завантажити картку учасника з української мови і літератури можна буде 22 березня 2019 року. Результати проходження пробного тестування зможуть отримати лише ті учасники, які внесуть свої відповіді до сервісу визначення результатів.