Суд арештував усіх 7 підозрюваних у розкраданні проекту «Стіна»

7 лет назад 0

Протягом двох днів Солом’янський районний суд Києва арештував сім підозрюваних у розтраті державних коштів, виділених так званого проекту "Стіна".

  

Про це у п'ятницю повідомляє прес-служба НАБУ. 

Зокрема начальника управління будівництва департаменту ресурсного забезпечення ДПСУ  Володимира Целка  арештували на 60 діб з альтернативою внесення застави у розмірі  3,2 млн грн.

Колишнього начальника Першого окремого відділу капітального будівництва ДПСУ  Олександра Атаманюка  арештували на 2 місяці з альтернативою внесення застави у розмірі  8,2 млн грн.

Директора ТОВ "АЗІ"  Олександра Кашубу  арештували на 2 місяці з альтернативою внесення застави у розмірі  3,6 млн грн .

Старшого офіцера Першого окремого відділу капітального будівництва ДПСУ  В’ячеслава Майдановича  арештували з альтернативою внесення застави у розмірі  500 тис. грн .

Колишнього директору ДП "Чернігівський облавтодор" ДАК "Автомобільні дороги України"  Сергія Значко  арештували на 2 місяці із альтернативою внесення застави у розмірі  500 тис. грн.

Директора та засновника ТОВ "Будцентр "Вітязь"  Аділова Агаверді  арештували на 2 місяці з альтернативою внесення застави у розмірі  8,2 млн грн .

Особу, яка виконувала роль посередника  Олександра Хвіщука , арештували з альтернативою внесення застави у розмірі  1,2 млн грн .

Загальна сума застав складає близько  25,5 млн грн . Таким чином суд задовольнив клопотання детективів та прокурорів у повному обсязі.

Як відомо, 8 серпня детективи НАБУ та прокурори САП затримали шістьох осіб, ймовірно причетних до розкрадання коштів так званого проекту "Стіна".

Того ж дня затримано ще одну особу яка, за версією слідства, виконувала роль посередника.