В Уряді дозволили з 5 березня відновити роботу та газопостачання навчальних закладів

6 лет назад 0

Кризовий комітет при Міністерстві енергетики та вугільної промисловості ухвалив рішення дозволити з 5 березня відновити роботу та газопостачання навчальних закладів, йдеться в протоколі засідання комітету на сторінці міністерства у Facebook.

«Відновити роботу навчальних закладів та їх газопостачання по всій території України з 5 березня 2018 року», – йдеться в документі.

Publié par Міністерство енергетики та вугільної промисловості України sur samedi 3 mars 2018

У зв’язку з таким рішенням, Міносвіти і науки надіслало відповідний лист-роз’яснення вишам та місцевим органам влади, яким підпорядковуються інші навчальні заклади, що вже з понеділка вони можуть відновити роботу у звичайному режимі.

«Виняток можуть становити ті заклади, які не працюють з причин, що не стосуються газопостачання, – карантин тощо», – повідомили в Міносвіти.

 

Наразі проблему з газопостачанням у країні вдалося оперативно вирішити, тому вже в понеділок, 5 березня, усі заклади осв…

Publié par Міністерство освіти і науки України sur samedi 3 mars 2018

Напередодні Міністерство освіти і науки України рекомендвало освітнім закладам припинити навчання до 7 березня – враховуючи вихідні та святкові дні, навчальний процес мав би відновитися 12-го.