Звернення до парламентарів щодо конституційного закріплення євроатлантичного курсу України підписали понад півтора мільйона українців

5 лет назад 0

Понад півтора мільйона українців об’єдналися довкола ідеї майбутнього членства України в ЄС та НАТО. Про це під час засідання Верховної Ради України заявив Голова фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов.

 

Він зазначив, що в четвер Верховна Рада України має прийняти історичне рішення – остаточно ухвалити ініційовані Президентом України Петром Порошенком зміни до Конституції щодо закріплення курсу України на вступ до Європейського Союзу та НАТО.

«Рішення українського парламенту про зміни до Основного Закону забезпечать незворотність шляху розвитку України до демократичної співдружності розвинених держав світу!», – сказав Герасимов.

Депутат також розповів, що українці об’єдналися довкола ідеї майбутнього членства в ЄС та Північноатлантичному Альянсі, взявши участь у всеукраїнській акції по збору підписів під зверненням до депутатів Верховної Ради із закликом підтримати ініційовані Главою держави зміни до Конституції.

«До збору підписів долучились волонтери і активісти з абсолютно різних громадських організацій та політичних партій, відомі громадські та політичні діячі. За короткий проміжок часу вдалося зібрати понад півтора мільйони підписів українців, що свідчить про рішучість суспільства у питанні захисту зовнішньополітичного курсу держави. Хочу, щоб народні обранці побачили ці підписи, усвідомили всю відповідальність перед своїми виборцями, перед майбутнім України і майбутнім наших дітей», – сказав Артур Герасимов.