6 способів впливати на причини мігрені

5 лет назад 0

Хронічні головні болі різко знижують якість життя. І для того, щоб не допустити мігрені спочатку, потрібно боротися з їх основними причинами.

Більше води. Науково доведено, що недостатнє зволоження організму може спровокувати мігрень. Намагайтеся пити якомога більше, щоб не дати головним болям зіпсувати ваше життя.

Чіткий режим дня. Обов’язково подбайте про те, щоб лягати спати і вставати в один і той же час. Чіткий режим дня дуже корисний, оскільки він значно знижує ризик розвитку мігрені.

Ранній сніданок. Відсутність їжі протягом тривалого періоду часу зранку може спровокувати гіпоглікемію, яку називають однією з можливих причин мігрені. Починайте день з вживання сніданку для того, щоб знизити ризик головних болів.

Менше комп’ютера. Чим більше часу ми проводимо, втупившись в монітор, тим частіше трапляються епізоди мігрені. Контакт з комп’ютером на протязі багатьох годин може спровокувати головні болі.

Менше алкоголю. Певні типи спиртних напоїв містять хімічні речовини, що впливають на кровоносні судини. Надлишок алкоголю в системі нашого організму може викликати сильну мігрень.

Менше кави. Кофеїн також є одним з відомих факторів ризику розвитку мігрені.