7 правил вдалого ранку

6 лет назад 0

Важке пробудження знайоме кожному, але що робити, коли такий сценарій повторюється щоранку? Потрібно переглянути свій режим, тому що поганий настрій на цілий день ‒ стрес для всього організму. 7 простих правил хорошого настрою вранці!

1. Добрий ранок починається ввечері.

Зібрати себе, мов пазл, легше тому, хто увечері чи заздалегідь подумає що хорошого принесе наступний день, які справи потрібно вирішити. Чудово, якщо у Вас буде можливість підготувати на ранок потрібні речі, що звільнить вранці трохи часу. І не важливо, на що він буде витрачений: на солодкий сон, на смачний, без поспіху сніданок або підбір одягу та аксесуарів.

2. Повноцінний сон.

Дуже важко радіти життю, якщо Ваш організм виснажився і не встиг відновити сили. Ця порада здається надто очевидною, але істини залишаються беззаперечними. Дорослим потрібно 7-8 годин сну, а не 4. Проте, дослухайтесь до свого тіла, живіть з ним в гармонії.

3. Будильник ‒ не ворог.

Сигнал будильника не повинен дратувати, лунати в радіусі кількох вулиць. Поставте ритмічну мелодію, яка Вам подобається. Якщо любите класику ‒ це ідеальний варіант.

4. Заряд енергії.

Робіть, те що Вас бадьорить! Як не можливо з похмурим обличчям слухати рок-н-ролл, так і вкрай важко не прокинутися після контрастного душу (що не тільки додасть енергії, а й зміцнить здоров’я!).

5. Секретні прийоми.

Спробуйте після пробудження помасажувати мочки вух і пушечки пальців. Впливайте, на точки свого організму! Лежачи в ліжку потягніться а потім зробіть легку зарядку.

6. Допоможе чудо-техніка.

Для тих, хто може проігнорувати не лише будильник, а й сирену винайшли безліч гаджетів. Тепер будильник може літати, їздити по кімнаті, вмовляти відгадати головоломку чи підсмажити бекон. Такий пристрій не дозволить проспати важливу зустріч.

7. Режим.

Привчіть себе засинати і прокидатися в один і той же час, не наїдатися перед сном. Ваш мозок запам’ятовує цей розпорядок. Завдяки цьому Ви почуватиметесь добре, незалежно від того, це ‒ ранок понеділка,чи суботи.