Аеропорт «Херсон» працює за звичним графіком

6 лет назад 0

В п'ятницю, 19 січня, пасажири рейсу Київ-Херсон були дещо розчаровані тим, що рідний аеропорт не прийняв їх, а відправив на посадку в Одесу. Однак, як стверджують диспетчери, екіпаж літака хоч і дослухається до рекомендацій «з землі», проте командир повітряного корабля завжди приймає рішення самостійно, зважаючи на погодні умови, рівень палива і безпеку своїх пасажирів. Тому через густий туман 19 січня літак покружляв над Херсоном і полетів на сусідню площадку.

Проте вже в суботу 20 січня співробітникам аеропорту «Херсон» випала нагода «віддячити». Не встигли відправити пасажирів, що прямували за маршрутом Херсон-Київ, як через 10 хвилин на злітній смузі приземлився турецький борт. А буквально через кілька хвилин стало відомо: в Херсоні терміново сяде літак з Єгипту. 

Кінцевою точкою цього рейсу мав стати Кривий Ріг, але через погіршення погодних умов, екіпаж не став ризикувати і попросився на посадку в нашому місті. 

А ще через півгодини «Херсон» прийняв рейс Київ-Херсон. Увечері того ж дня з нашого аеропорту за розкладом полетів літак до Києва і за графіком знову був прийнятий борт зі столиці.

За словами працівників аеропорту «Херсон», сьогодні вони вже готові до подібних навантажень. І подібна «взаємодопомога» між аеропортами — аж ніяк не новинка.
Наразі аеропорт «Херсон» працює за звичним графіком.

Фото: прес-служби Херсонської облради