«Армія FM» розпочала мовлення у Херсоні та на межі з анексованим Кримом

4 года назад 0

[center][/center

Радіостанція «Армія FM» розпочала мовлення у Херсоні та в Чаплинці. Про це повідомив у соцмережах член Нацради з питань телебачення та радіомовлення Сергій Костинський. За його словами, у Херсоні почути «Армія FM» можна частоті 99 МГц. На межі з анексованим Кримом – 96 МГц.

«Армія FM» є першою військовою радіостанцією незалежної України. Її заснувало Міністерство оборони. «Армія FM» розпочала свою роботу 1 березня 2016 року в тестовому режимі.

Цільова аудиторія — українські солдати, що перебувають у зоні ООС. В процесі мовлення надається інформація про діяльність української армії, обговорюються потреби військових у зоні ООС, звучать привітання українським солдатам з мирних територій України, новини, юридичні поради військовим ЗСУ, розповідаються надзвичайні історії про бійців та їхніх командирів, звучить також музика — українська та закордонна, причому на українську припадає більше половини ефірного часу.

Особливістю радіостанції є те, що колектив її повністю становлять професійні військові та люди, які мають стосунок до військової справи — військові журналісти.