Біля Нової Збур’ївки знову рубали ліс

5 лет назад 0

Сьогонді в Голопристанське відділення поліції надійшло повідомлення, що в лісосмузі поблизу с. Нова Збур’ївка лісник виявив незаконну порубку дерев. Також він повідомив, що з місця події на автомобілі «ВАЗ 2121» «NIVA» втік можливий правопорушник.

  

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група районного відділення поліції, яка фіксує факт незаконної порубки дерев сосни. Поліцейські спільно з представниками Голопристанського лісомисливського господарства проводять підрахунок спиляних дерев і завданої шкоди.

Під час перевірки території в лісосмузі поблизу с. Нова Збур’ївка поліцейські виявили покинутий автомобіль «ВАЗ 2121» «NIVA», з причепом, переробленим для перевезення деревини, в якому знаходились стовбури сосни. Також спиляні дерева лежали й біля машини. Поліцейські з’ясували, що автівка належить місцевому жителю, який неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. 

Автомобіль, причіп, бензопилу та деревину вилучили. Наразі поліцейські встановлюють усіх осіб, причетних до вказаних злочинів.

 

За даними фактами відкриті провадження за ч.1 ст.246 Кримінального кодексу України «Незаконна порубка лісу» (карається штрафом від трьохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).

Відділ комунікації поліції Херсонської області