Брати Капранови освідчилися в коханні Херсону

6 лет назад 0

Під час візиту до Херсона знані літератори та видавці поспілкувалися з чиновниками,  студентами, бібліотекарями, митцями. Але на своїй сторінці відгукнулися про дві зупинки, зроблені в нашому місті.

Поспілкувавшись зі студентами-аграріями, вони залишили такий допис:

— Вчора вперше виступали перед студентами-аграріями. Податківці в нас були, пожежники і навіть корабели, а от аграріїв поки ні.
Ректор Херсонського аграрного університету сказав нам, що вважає своєю задачею не лише освіту, але й культурний розвиток студентів.
І справді, після закінчення більшість роз'їдеться, почнеться робота, борщі, діти — що вони тоді зможуть побачити? А поки на студентській лаві, треба ловити максимум — і добре, коли викладачі це розуміють. Це стосується, звісно, не лише аграріїв.
Сподіваємося, передові ВНЗ почнуть виділяти на це бюджет.

Що ж, сподіваємося і ми, що ці слова і ця зустріч не залишать байдужими ані викладачів Аграрного університету, ані студентів.

Дякуючи братам Білецьким, брати Капранови не лише провели чудові культурні посиденькі у новій туристичній кав'ярні, а й залишили про неї теплий відгук:

— Відкрили для себе Херсон, який, здавалося, знаємо з дитинства, про який писали у Майдан. Таємні файли. Але виявляється, люди тут ще крутіші, чим ми гадали. Дякуємо за шикарний прийом. Ну і хто буде у Херсоні та не зайде у ХерсON на Суворова поїсти автентичних херсонських неповторних смаколиків, той наш ворог 🙂 🙂 Антона Санченка, Люко Дашвар, Олексія Авраменка та Анатолія Кичинського тут шанують, обласну юнацьку бібліотеку від оптимізації захистили.

Ми любимо Херсон!

Що ж, "славу" проросійського з Херсона зняли, добрі слова сказали, кав'ярню Білецьких як неформальний культурний центр благословили, й іншим порадили… Приємно!

заглавне фото — з фейсбук Alexey Biletsky
джерело